E-Coaching - KHB, KHA, LCHF - € 120,- per/maand - € 300,- 3 maanden
Bij e-coaching begeleid ik je via internet. Telefonische intake. Je krijgt een uitgebreide introductie tot low-carb, recepten en voedingsschema's en kunt mij vragen stellen over alles wat met low-carb voeding te maken heeft via de email. Dit is in principe onbeperkt, maar het moet wel redelijk blijven.

E-Coaching - Diabetes - € 150,- per/maand - € 400,- 3 maanden

Bij e-coaching voor diabetes begeleid ik je via internet. Telefonische intake. Je krijgt een uitgebreide introductie tot low-carb, recepten en voedingsschema's en kunt mij vragen stellen over alles wat met low-carb voeding te maken heeft via de email. Dit is in principe onbeperkt, maar het moet wel redelijk blijven.

Dit tarief geldt ook voor mensen met complexe problematiek, medische condities, verstoord microbioom of hormonale problemen etc.

Losse consults

Intake € 100,-

Een intake gesprek duurt ongeveer een uur. Het kan bij jouw thuis, via skype of op een andere locatie, hoewel thuis de voorkeur heeft. Dan kunnen we meteen even in de keuken kijken. 

Thuisbezoek € 100,- plus reiskosten

Bij een thuis bezoek nemen we een kijkje by jouw in de keuken. Dit kan heel verhelderend zijn en soms verborgen problemen aan het light brengen. Kan worden gecombineerd met een intake.

(Vervolg) Cunsult – 20-30 minuten € 50,-

(Vervolg) Cunsult – 45-60 minuten € 75,-

Afsluiting € 75,-

We kijken samen naar de voortgang en je verdure doelen en maken een plan waarmee je zelfstandig verder kunt.

Telefonisch Consult € 30,- (max 15 min)

Email Consult € 25,-